• Bel ons op 088 – 1335555 of wij bellen je terug.


  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.


Over Ons

Geschiedenis

NPB Media is één van de oudste exploitanten van buitenreclame in Nederland. Sinds 1934 zijn we actief. Vandaag de dag bieden we de beste locaties en zo´n 16.000 reclamevlakken verspreid over het gehele land. Als specialist in 24/7 lichtmastreclame zijn we in tachtig jaar uitgegroeid tot marktleider. Met ons hoofdkantoor in Haarlem en zo’n vijftig medewerkers staan we voor u klaar om uw onderneming nog succesvoller te laten zijn.

Lokale ondernemers kiezen voor lichtmastreclame

Lokale ondernemers bieden wij de beste locaties en dienstverlening die zich uitstrekt over vrijwel alle gemeenten in Nederland. Onze lichtmastreclame bevindt zich altijd in de directe omgeving van uw zaak. Dat betekent direct meer klanten en dus meer omzet. Geen wonder dat veel lokale ondernemers lichtmastreclame beschouwen als een onmisbare vorm van communicatie.

Dag en nacht zichtbaar is, het hele jaar door

Ruim 4000 ondernemers profiteren van onze reclamevlakken op de beste locaties. Elke dag weer ondersteunen we onze klanten met het stimuleren van meer bezoekers en dus meer omzet. Van winkeliers met één vestiging tot nationaal en internationaal opererende organisaties. Wij zijn de enige landelijke aanbieder van lichtmastreclame die dag en nacht zichtbaar is, het hele jaar door.

Onderdeel van NPB Media

Ga naar NPB Media