• Bel ons op 088 – 1335555 of wij bellen je terug.


  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.


Franchise Hard Rock Café A'dam

"Door die lichtmastreclame hebben we zeker 20 tot 25% extra bezoekers."

Het hele verhaal

Meer bezoekers en meer omzet voor uw franchise onderneming?

Beter zichtbaar. Beter vindbaar. Lichtmastreclame zorgt ervoor. Met onze 24/7 Buitenreclame is uw franchise onderneming dag en nacht te zien op de beste locaties. Het hele jaar door. Dat is goed voor uw naamsbekendheid. En goed voor uw omzet. Kies ook voor de meest effectieve reclame voor uw onderneming.

Brochure via LinkedIn Buitenreclame Advies

Ondernemers over 24/7 Buitenreclame

Luister naar o.a. Hard Rock Café, Zushi en Praxis die vertellen over de kracht en voordelen van lichtmastreclame

Bekijk video

Direct uw mogelijkheden verkennen?

start een chat
Postcode checker

Ontdek de mogelijkheden
bij u in de buurt.

Start een chat

Direct uw mogelijkheden verkennen?

Wij vertellen u alles over lichtmastreclame.

start een chat

Wilt u ook meer omzet?

Met lichtmastreclame bent u altijd beter zichtbaar. En beter vindbaar.
Dat betekent dat meer mensen de weg naar uw franchise onderneming gaan vinden. Meer mensen over de vloer. Meer impulsaankopen. En dus meer omzet. Bijkomende voordelen: lichtmastreclame staat op de beste locaties in de stad, langs uitvalswegen en op bedrijventerreinen. Bovendien: lichtmastreclame is dag en nacht te zien. Zo ontstaat al snel een grotere naamsbekendheid en neemt het vertrouwen toe.

Permanent in beeld?

Duizenden mensen worden dagelijks op het juiste spoor gezet door lichtmastreclame. Naar (fastfood) restaurants, cafés, winkels, supermarkten, kinderdagverblijven, retailers in electronica,  hotels, sportscholen en vele andere ondernemingen . Elke dag weer. Met 24/7 Buitenreclame van NPB Media is uw franchise onderneming namelijk permanent in beeld. U kunt er niet omheen. En als de duisternis invalt, gaat de verlichting vanzelf aan. Zo is uw lichtmastreclame dag en nacht goed te zien. En kunt u rekenen op zowel een betere zichtbaarheid van uw onderneming als een betere vindbaarheid.

Wat dacht u van meer klanten?

Met 16.000 vlakken hebben wij het grootste outdoor netwerk van Nederland. Honderden franchise ondernemingen profiteren van hun zichtbaarheid in het straatbeeld. Is het niet tijd dat u ook beter zichtbaar bent? En beter vindbaar? Dan krijgt u direct meer klanten. En dat betekent: meer omzet. Met lichtmastreclame bereikt u meer.

Zo effectief is lichtmastreclame

  • 97% is bekend met lichtmastreclame en vindt deze vorm van reclame opvallend.
  • 88% vindt lichtmastreclame een goede manier om een bedrijf te vinden.
  • 75% maakt gebruik van de route-informatie op lichtmastreclame.
  • 71% vindt lichtmastreclame een nuttig medium.

NPB Media is er voor elke ondernemer..

Van klein tot groot. Van drogist tot advocatenkantoor. Van snackbar tot supermarkt. Van café tot hotel. Van ziekenhuis tot museum. In het hele land halen ondernemers en instellingen het beste uit lichtmastreclame. Iedereen kan profiteren van de voordelen van lichtmastreclame op de beste locaties.

bel ons