• Bel ons op 088 – 1335555 of wij bellen je terug.


  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.


Ondernemers over lichtmastreclame

“Lichtmastreclame: de stille kracht van de reclame.”

Brigitte de Jongh van tandartspraktijk Hilledijk

Bekijk de video

Brigitte de Jongh

“Met onze tandartspraktijk en ortho Hilledijk zijn wij gevestigd in de schaduw van de Rotterdamse Kuip. Onze praktijk is zeven dagen per week geopend. Wij maken gebruik van lichtmastreclame. Waarom? Omdat wij wonen en werken in een drukke stad met veel prikkels.

Ze doen het altijd en zijn ’s avonds mooi verlicht.

Als een patiënt met pijnklachten voor de eerste keer bij ons in de praktijk komt, dan is die vaak in de stress. Gelukkig kan men ons makkelijk vinden door de borden van onze lichtmastreclame. Ze doen het altijd en ze zijn ’s avonds mooi verlicht. Bovendien wordt de locatie duidelijk aangegeven. Ik denk dat dit de stille kracht van de reclame is, dat het echt werkt.”

Postcode checker

Ontdek de mogelijkheden
bij u in de buurt.

Start een chat

Direct uw mogelijkheden verkennen?

Wij vertellen u alles over lichtmastreclame.

start een chat

Ondernemers over lichtmastreclame

Hard Rock Café Amsterdam

Zoals je kunt zien, zitten wij in een nogal afgesloten omgeving. Voor ons is het dus erg belangrijk dat mensen ons weten te vinden. En dan met name van de kant van het Leidseplein waar de grootste stroom toeristen langskomt. Vandaar dat het essentieel is dat hier een lichtmastreclame hangt. Het is vrij uniek te noemen dat zo’n klein object zoveel extra klanten naar ons toe brengt. En dat gaat dag en nacht door.

Het hele verhaal

Zushi Amsterdam

Ik ben eigenaar van Zushi, een sushi-restaurant met lopende band-concept in Amsterdam. Nu de concurrentie tegenwoordig vrij stevig is, moeten we ons onderscheiden in kwaliteit en service. En omdat er zoveel dagjesmensen en toeristen naar Amsterdam komen, is het heel belangrijk om ons bedrijf goed te profileren. Lichtmastreclame helpt daarbij. Mensen zijn immers best wel impulsief. Het is niet zozeer dat ze op zoek zijn naar een bepaald restaurant. Als mensen honger hebben, willen ze op dat moment iets eten. Dat gaat vaak net zoals een impulsaankoop. Daarom is het heel belangrijk dat wij goed gezien worden.

Het hele verhaal

Nr.1 Rental Bike Amsterdam

We zitten in de Westerstraat, in het hartje van de Jordaan. Aan de ene kant zit een grote doorgangsstraat. Daar komen veel mensen doorheen. Met die lichtmastreclame worden deze kant op gewezen. Zo val ik daar goed op. Aan de andere kant is de Prinsengracht. Daar komen ook veel toeristen langs. En niet alleen met rondvaartboten. Het Anne Frank Huis is hier ook vlakbij. Dus met onze lichtmastreclame vang ik klanten hier in de straat. Zo weten ze dat hier een fietsverhuur zit.

Het hele verhaal

Elfi Letselschade Advocaat

Met Elfi Letselschade Advocaat hebben wij een nieuw kantoor hier op het Weena in Rotterdam. Uiteraard hebben wij daar nu acquisitie nodig. Vandaar die vier lichtmastreclameborden die in de omgeving van ons kantoor hangen. Ik kan u zeggen dat we al verschillende positieve reacties van cliënten hebben gehad. Het belangrijkste is natuurlijk de lokale zichtbaarheid in de omgeving van het kantoor. Lichtmastreclame: ik kan het iedereen absoluut aanraden, zeker gelet op de gunstige reacties die we hebben ontvangen.

Het hele verhaal

Cobraspen

Lichtmastreclame gaat heel lang terug in onze geschiedenis. Je merkt het aan gesprekken met klanten en relaties die ons nog niet zo goed kennen. Die rijden Haarlem in en zien dan overal onze borden hangen. Als je de stad uitrijdt, rij je richting SugarCity, een ander project van ons. En als je de stad inrijdt, ga je naar Cobraspen. Dat is precies de reden dat we aan beide kanten een ander design hebben.

Het hele verhaal

Snackbar The Corner

Wij verkopen patatjes en sinds kort hebben wij lichtmastreclame. Die is 24 uur per dag te zien, de hele week door. En als de straatverlichting aan gaat, is hij verlicht, dus altijd goed zichtbaar. Die lichtmastreclame van ons staat op een goede locatie. Voorbijgangers zien meteen dat bord hangen. En natuurlijk ook waar ze naartoe moeten.

Het hele verhaal

KinderVilla

In een periode dat het minder ging, wilden we zichtbaarder en vindbaarder zijn. Daarom zijn we gezwicht voor lichtmastreclame. Nu worden er gelukkig weer meer baby’s geboren. En dat betekent dat wij ook weer groeien.
Voor aankomende ouders is het belangrijk dat men aan KinderVilla denkt. Dat werkt goed met lichtmastreclame, want dan ben je permanent in beeld.

Het hele verhaal

Praxis

Met ons nieuwe concept Praxis om de Hoek komen we naar de mensen toe. Lichtmastreclame speelt daarin een belangrijke rol. Zo realiseren we via dit medium bekendheid in dit nieuwe marktgebied. Waarom wij graag samenwerken met NPB Media? Ten eerste is lichtmastreclame hét medium om op strategische locaties dominant aanwezig te zijn.

Het hele verhaal

Tattoo Bob

Innovatie vinden wij belangrijk. Steeds nieuwe dingen verzinnen. Daar hoort ook goede reclame bij. Vroeger adverteerden we in kranten en h-a-h-bladen. Nu doen we alleen nog social media en lichtmastreclame. Dat is altijd top gebleven. Dat deden we vroeger al, en nu nog steeds. En waarom? Omdat er echt herkenning is.

Het hele verhaal

Jumbo Supermarkten

Signing en winkel-communicatie, daar ben ik verantwoordelijk voor. Neem lichtmastreclame. Dat is in de opstartfase van een nieuwe locatie van essentieel belang. Vooral om de positionering van Jumbo in de regio bekend te maken. Die zichtbaarheid van lichtmastreclame vinden wij belangrijk. Ook ’s avonds is die zichtbaarheid een groot pluspunt.

Het hele verhaal